16.11.14

Dekoracija stilizovanog venčanja - Glamur u svakom detalju

dekoracija-vencanja

Pogledajte savršen spoj cvetne dekoracije i unikatnih detalja koje smo izradile nas dve Marine. :) Odabrano je cveće u pink, ciklama i crvenim tonovima i raspoređeno je u nekoliko manjih vazica kako bi se dobio glamurozan i ležeran efekat kakav se u potpunosti uklapa u venčanje na otvorenom.

dekoracija-svadbe

dekoracija-venčanja

dekoracija-venčanja

Svaki tanjir bio je ukrašen malim buketićem i karticom na kojoj je pisala dobrodošlica gostima na ovo posebno venčanje. Na stolu je postavljeno i nekoliko glitter svećica bez kojih se neka svečanija postavka praktično ni ne može zamisliti.

dekoracija-svadbe


dekoracija-svadbe

Bidermajer je toliko lep da bi vam bilo žao da ga bacate! :) Vrste cveća i boje su u skladu sa celokupnom dekoracijom, a zelene drškice i nezrele kupine mu daju opušteniji izgled. Sve pa i bidermajer u stilu modernog venčanja.

bidermajer

bidermajer

Odlučile smo se za postavku još jednog stola na kojem će biti mladenačka torta, mafini i detalji koji će ovo venčanje učiniti jedinstvenim. Sa zalaskom sunca, fotografisanje se prebacilo na ovaj deo terase pa su tako fotkama dominirale sijalice. Dale su venčanju sjaj, a fotkama vaaauuuv efekat! A za udobnost su se pobrinuli zlatan i srebrni jastučić. :) 

dekoracija-venčanja-na-otvorenom

dekoracija-venčanja-na-otvorenom

”Time to party all night long” reči su koje najbolje oslikavaju moderno venčanje. Dekorativne kićanke u bojama ukrasile su ogradu, a osim što su ukusni, slatki mali mafini su takođe dekorativni.

venčanje-na-otvorenom

mafini

Nadam se da ste uživali u ovoj našoj priči koja svakako može da se pretvori u stvarnost i postane i vaša priča na dan venčanja;) 

0 comments:

Post a Comment