23.11.14

Jovana ♥ Mirko - Na lepom, plavom Dunavu

vencanje-na-dunavu
Nikad kraja sreći za nas dve Marine - još jedni mladenci sa nekim neuobičajenim željama! 

Oni vole Dunav, svadbeno veselje žele tik uz nejga, a do matičara će doploviti... 

Ali pre toga, malo fotkanja sa Ibojim Balaž i njenim timom čiji rad možete pratiti putem fejsbuk stranice Fotograf Novi Sad.

fotografija-mladenaca



mlada


mladozenja


mladenci

mladenci

mladenci

mladenci
mladenci
Mladenci su priredili iznenađenje svim prisutnima i na proslavu venčanja doplovili su katamaranom, naravno uz muziku. Očaravajući prizor na lepom plavom Dunavu…

prevoz-mladenaca

prevoz-mladenaca
Svadbeno veselje se odvijalo u restoranu Pogled na Ribarskom ostrvu.

prvi-ples

Teško je bilo odlučiti se koje fotografije izabrati... Čemu dati prednost i na šta staviti akcenat?

Dale smo prednost onome što je neuobičajeno i što je izazvalao iznenađenje kod svih, dakle i onih koji manje obraćaju pažnju na detalje. 

A akcenat stavljamo na ono što je unikatno. Kao prvo to je Jovanina venčanica, koju je sama dizajnirala i šivena je specijalno za nju. Kad sam bila mlađa, uživala sam da oblačim maminu venčanicu, eh da znate kakva je to sreća bila, pomislim na to svaki put kad neko kaže - ma šta će ti venčanica samo da zauzima mesto u ormaru.

mladenci

mladenci

mladenci

mladenci


Kao i u nekim drugim stvarima gde su Jovana i Mirko iskombinovali elemente tradicionalne svadbe i nečega sasvim neočekivanog, tako je ona i u svoj stajling pored bele venčanice, koja je ipak jedno tradicionalno obeležje, ubacila nešto daleko od tradicionalnog - Irreguar Choice cipele.

cipele-ze-mladu
burme-bidermajer-od-tekstila

Bidermajer da bude klasičan? A ne, ne. Jovanina rođena sestra, naša imenjakinja Marina, se potrudila oko toga. Kao i kompletno kićenje za goste, mladoženju i kumove tako i svadbeni venčić i luk za vrata i dva bidermajera, izrađeni su ručno od tekstila i potpuno su unikatni. Ništa bez sestre, kako u životu tako i na venčanju!

bidermajer-od-tekstila
Oko cvetne dekoracije u restoranu smo udružile snage, Marina je bilo na sve strane. :D Još jedan dokaz da dekoracija restorana ne mora preterano da vam optereti budžet, potrebni su samo dobra ideja i "dobro oko". ;)

dekoracija-vencanja
Seka je i medenjake - poklončiće za goste, umesila i lepo išarala. Ako vam se sviđaju, kao i bilo šta drugo iz ovog posta, javite nam se. 

pokloncici-za-goste
Hajde da kombinujemo tradicionalno i urbano, hajde da kombinujemo i kreiramo sve što vam se sviđa i sve što vam padne na pamet i da ostvarimo i vaše venčanje iz snova. Imamo ideja, ne znamo šta ćemo sa njima, a imamo i elana da vaše ideje realizujemo! :D

mladenci

mladenci

burme

Dragi naši mladenci, želimo vam još mnogo, mnogo dobrih kombinacija i unikatnih i kreativnih momenata u životu. ♥

>>>Pogledajte našu ponudu za organizaciju venčanjaideje za dekoraciju i ostala venčanja koja smo organizovali<<<

0 comments:

Post a Comment