11.11.14

Aleksandra ♥ Jure - Kad se Slovenci razvesele

mladenci


***

Dva sveta, dva života,
jedna zabava, jedan pogled,
prva poruka i prva kafa,
spojili su dva sveta u jedan,
još lepši i još bolji…
Sada verujemo, želimo i obećavamo
da ćemo se truditi da traje večno…

A&J

***

mladenci

mladenci

mladenci

mladenci

Kako započeti ovu priču, a da bude jednako efektna kao prvi naš susret sa ovim mladencima, pitamo se, jer baš želimo da vam prenesemo tu energiju koja je jednostavno savršena. Bilo je to kao jedan konstruktivni tornado, na prvom mestu zbog dinamike koja karakteriše ovo dvoje ljudi, a zatim zbog vizije venčanja koju su oni već imali na umu i koja je izazvala sa naše strane, opet konstruktivnu, lavinu. :D Ostale priprodne pojave smo u startu stavili na stranu :D jer je Aleksandra bila vrlo praktična kada su u pitanju neke odluke tipa – “Neću ni momenat da razmišljam da li će tog dana biti lepo vreme, sve ćemo planirati tako da eventualna kiša ništa ne poremeti.”

priprema-za-svadbu

mlada-se-sprema

mlada-se-sprema

Krojačica, nokti, engagement foto i video, raspored sedenja, solarijum, proba venčanice… i još milion sitnica, a gosti iz Slovenije pristižu iz sata u sat, svi su u euforiji, Aleksandra i Jure ih dočekuju, animiraju, telefoni usijani i sve to uspevaju da postignu, mi u sebi mislimo – “Mogu oni to!” i trudimo se da u to i verujemo jer je plan da na dan venčanja sve počne od 14h i da traje do jutra. I sad već pogađate – naravno da su uspeli i da su i u sitne sate bili predvodnici atmosfere. Uistinu, uz takvu ekipu, nije teško slaviti do zore, naprotiv! :)

narukvica

mlada-se-sprema-za-vencanje

mladine-cipele

mlada-se-sprema-za-vencanje

mlada-se-sprema-za-vencanje

mlada

deveruse


Fenomenalan uvod tog dana bio je smešten u hotelu Arta čiji je ambijent bio krajnje kooperativan kako po pitanju vizuelnog doživljaja (sa čime se slažu Danilo&Sharon :) koji su naravno fotkali) tako i po mogućnostima koje smo iskoristili i napravili savršen prostorni raspored – pagode, švedski sto, koktel majstor… svi smešteni, svi zadovoljni.

mlada-sa-deverusama


mladozenja

skup-svatova

skup-svatova

skup-svatova

Skup i “zagrevanje” svatova je trajalo tri sata, gosti su uživali u prijatnom ambijentu, uz ketering, koktele i muziku tamburaša. Ovakav koncept je odabran zbog toga da bi se promenom lokacije postigla dinamika u ovom celodnevnim slavlju, ali i da bi se svim gostima, a naročito onima koji su u velikom broju doputovali i ovaj dan imali ceo na raspolaganju, omogućilo da ga maksimalno iskoriste i da “izkonzumiraju” što više ove vesele atmosfere.

mlada-oblaci-vencanicu

mlada-se-sprema

Mušmulini bidermajeri stoje gospodi jednako dobro kao i damama. :D 

deveruse

mladozenja-sa-bidermajerom

Kićenje za svatove, dekoracija restorana (kao i dekoracija u hotelu koja je bila krajnje efektna, ali se nažalost ne vidi baš dobro na fotografijama, u pitanju su bili buketići popcakes-ova) pozivnice, raspored sedenja, poklončići za goste, Love Mafini, sve je bilo specijalno dizajnirano prema odabranoj temi – Alisa u zemlji čuda, a celu tu priču je ispratila i mladenačka torta.

kicenje-za-goste

pop-kejkovi

dekoracija-vencanja

dekoracija-vencanja

dekoracija-vencanja

mladenacka-torta

Pristizanje svatova i mladenaca u Yachting Club Skipper bilo je usklađeno sa dolaskom matičara, a neposredno pre toga obavljeno je i fotkanje mladenaca.

mlada

vencanje

gradjansko-vencanje

gradjansko-vencanje

gradjansko-vencanje

gradjansko-vencanje

gradjansko-vencanje

Savršen sumrak je propratio ceremoniju, Talasna dužina je podešena i žurka kreće!

svadba

svadba

Dragi Aleksandra i Jure, dve Marine vam prvenstveno zahvaljuju na saradnji, dobrom raspoloženju i nezaboravnoj žurci, a želimo vam da uvek ostanete takvi! Pošto smo upoznali i stariju generaciju i čini nam se da je nasledno :D onda je jasno šta treba – još veseljaka na ovaj svet!


0 comments:

Post a Comment