23.11.14

Dekoracija tematskog venčanja - Alisa u zemlji čuda

kicenje-za-svatove-tematsko-vencanje-alisa-u-zemlji-cuda
Kada je u pitanju dekoracija venčanja, nebrojeno je kreativnih ideja koje se mogu realizovati. Naš predlog je da najpre dobro pogledate neke već postojeće ideje i tematska venčanja na našem sajtu, koja će vas sigurno inspirisati na neku vašu posebnu temu, a onda nas kontaktirajte da je izdizajniramo i ostvarimo za vas. ;)

Već na prvom sastanku, mladenci Aleksandra i Jure su podjednaku pažnju posvetili detaljima oko organizacije svadbe, ali i samoj dekoraciji. Kada su odabrali temu Alisa u zemlji čuda mi smo bile oduševljene baš kao i oni jer smo znale da će to za nas biti jedan novi, kreativni izazov, a takve obožavamo! Od momenta kada smo se složili oko teme, imali smo nekoliko meseci na raspolaganju za njenu razradu, i bilo je to sasvim dovoljno vremena da realizujemo sve simpatične detalje koje smo osmislili i koji su činili da dekoracija svadbe bude lepa i unikatna.

Pokazaćemo vam sada, korak po korak, kako smo kreirali sve elemente dekoracije. Krećemo naravno od pozivanja gostiju… :) Predstavljamo specijalno izdizajnirane pozivnice za venčanje Alisa u zemlji čuda, zamišljene tako da podsećaju na karte koje se kao motiv prožimaju kroz celu priču.

pozivnice-za-vencanje

A sa druge strane su izgledale ovako…

pozivnica-za-svadbu

U istom stilu urađen je i raspored sedenja na kojem je prikazan prostorni raspored klasičnih i okruglih stolova, radi lakšeg snalaženja gostiju.

raspored-sedenja


U jednu ovako razigranu i vedru temu, savršeno su se uklopili pop kejkovi. Ideja kojom smo se vodili je da se u hotelu gde je bio skup svatova, na svakom stolu nalazi aranžmančić sa pop kejkovima i da to bude “jestiva” dekoracija kojom će gosti moći da se posluže uz ketering i koktele. ;)

pop-cakes

Bedževi su sada popularna varijanta za kićenje gostiju pa su tako bili prisutni i na ovom modernom venčanju. I dalje se tema nastavlja kroz sve detalje pa i bedževe na kojima su preslatkim znakovi sa karti koji verovatno većini prvo padaju na pamet kada je u pitanju Alisa u zemlji čuda. Za gospodu smo pripremili crne znakove, a za dame crvene. Naravno, najviše su bila tražena crvena srculenca… :D

kićenje-za-goste


bedževi-za-kićenje-gostiju


Na brodu Skipper je bio održan čin venčanja i proslava nakon toga. Prostor je sam po sebi moderan i zahvalan za jedno ovakvo venčanje sa veselim, mladim gostima. Odlučili smo se za bele papirne lampione sa crnom trakom okolo, vezanom u mašnu koji su doprineli svečanoj atmosferi, ali su naravno “ispratili” i temu venčanja.

dekoracija-venčanja-papirnim-lampionima


dekoracija-restorana

A sada najvažniji deo – dekoracija stolova:) Za početak vam prikazujemo ono što je neophodno da bude na svakom stolu, a to su brojevi za stolove i kartice sa imenima koji su baš kao i pozivnice i raspored, specijalno izdizajnirani za ovo venčanje.

brojevi-za-stolove

kartice-sa-imenima-gostiju

Aranžmani koji su krasili stolove su bili zamišljeni tako da podsećaju na onaj čuveni sto za čajanku iz Alise u zemlji čuda. Naizmenično su se duž dugačkih stolova smenjivali viši i niži svećnjaci sa preslatkim zelenim lopticama u saksijama i većim i manjim mafinima koji su bili nasumično poređani po stolu, a po neki je našao svoje mesto i u svećnjaku. :) Sve je izgledalo zaista bajkovito…

dekoracija-stola-na-venčanju


aranžman-za-dekoraciju-venčanja
zelena-lopta-za-dekoraciju-venčanja
dekoracija-venčanja-alisa-u-zemlji-čuda
mafini
Pogledajte samo kako je mladenačka torta izgledala fenomenalno!!! :D Krunice su posebno plenile poglede i mamile osmehe, a iza fantastičnog izgleda, krio se i podjednako fantastičan, čokoldani ukus. ;)

mladenačka-torta


mladenačka-torta-alisa-u-zemlji-čuda
Mladenci su se svojim gostima zahvalili magnetićima koji će ih podsećati kako je bilo lepo tog dana i kako su se dobro proveli na venčanju…

magneti

…A mi smo mladencima želeli da poklonimo nešto zaista unikatno i nešto što će njih podsećati na venčanje i sve one koji su taj dan slavili zajedno sa njima. Napravili smo kutiju sa savetima pa su gosti imali priliku da mladencima požele neke lepe bračne želje, ali i da ih posavetuju za budućnost. Drugi deo poklona bila je ljubavna flaša. Mladenci su na papiriću ispisali svoju prvu zajedničku, bračnu želju, stavili su je u flašu i zatim je bacili u Dunav. Želimo im da im se ta želja ostvari. ♥

kutija-sa-savetima-za-mladence

Ako vam se sviđa tematsko venčanje, mi ćemo vam pomoći da ga realizujete do poslednjeg detalja. 

>>>Pogledajte našu ponudu za organizaciju venčanja i venčanja koja smo organizovali<<<


0 comments:

Post a Comment