17.11.14

Dekoracija venčanja na salašu - Vesela, prirodna i autentična

putokaz-za-skup-svatova

Kada je venčanje na salašu u pitanju, značajan deo priprema bio je fokusiran baš na osmišljavanje dekoracije koja bi bila u potpunosti prilagođena autentičnom ambijentu. Po našem mišljenju, dekoracija salaša mora biti jedinstvena i svim svojim detaljima treba da isprati nekadašnji izgled, koji je Salaš 137 velikim delom zadržao. Jer upravo retro izgled je ono što privlači mladence, a privukao je i Aleksandru i Marka da njihov najlepši dan provedu u prirodnom, toplom, vojvođanskom okruženju.

Ali da krenemo prvo od dekoracije porodične kuće gde je planiran skup svatova. Fantastična ideja koju smo jako želele da realizujemo, a da se pri tom i uklopi u celokupnu dekoraciju je putokaz za skup svatova.

U priču zatim stupaju prosto neodoljive i jako simpatične papirne rozete sa dodatkom ukrasnog dugmeta. Osim što su i pojedinačno upečatljivi dekorativni elementi, i spojene zajedno u luk, rozete su bile fenomenalne, a rajska vrata nesvakidašnja.

dekoracija-papirnim-rozetama

rajska-vrata-od-papirnih-rozeta

Kićenje za goste bila je kombinacija tradicionalnog ruzmarina koji obožavamo i poljskog cveća, a za kumove i mladoženju su bile roze i bele ruže koje su takođe krasile bidermajere i venčić od cveća za mladu, savršeno uklopljen u njen stil.

kicenje-za-goste

kićenje-za-kumu

kićenje-za-mladoženju

bidermajeri

Sveće za crkveno venčanje i čaša za vino su bile dekorisane u istom stilu.
dekorisane-sveće-za-crkveno-venčanje

čaša-za-vino

Korak po korak i stigosmo na salaš. :) Za dekoraciju venčanja u prirodnom ambijentu odabrale smo i prirodne detalje – poljsko cveće kojeg ima u izobilju na kraju leta i zelene jabuke. I ovde su papirne rozete unele boje i vedrinu, a teglice sa svećicama romantiku.

poljsko-cveće-kao-dekoracija

brojevi-za-stolove

papirna-rozeta

teglica-za-svećicu

I da bi doživljaj venčanja na salašu bio potpun, tu su i “obučene” bale sena na kojima su gosti mogli udobno da se smeste za vreme trajanja građanskog venčanja.


venčanja-na-salašu


0 comments:

Post a Comment