23.11.14

Olivera ♥ Bojan - Venčanje na krovu Novog Sada

vencanje-na-krovu-grada
O ovoj svadbi nećemo mi pričati, mlada ima reč.
***
Ja bih sada vama trebala da napišem priču o ljubavi… O našoj vezi, početku, zgodama i nezgodama… Eh, kada bi to bilo tako lako. O ljubavi su ispisani romani, knjige, pozanti filozofi su pokušali da je objasne, pesnici da je opevaju, a veliki mislioci da je približe…


mladenci


mladenci-sa-kumovima


Moj recept za tu i dalje nedefinisanu pojavu: Kada si spreman, kada si otvorenih misli, sa potajnom nadom, verom i velikom željom: ONA SE DESI!

mladenci

mlada
Svadba je samo jedan veliki projekat i delić veze. Bojan i ja smo jednog prolećnog dana odlučili da, ipak, napravimo tu čuvenu svadbu. Prihvatila sam to, izbacila nervozu i tremu, i krenula u realizaciju cilja! Moj cilj je bio: Organizovati venčanje iz svojih snova, sa budžetom koliki imam, a da se na toj svadbi provedemo svi – i gosti i mi mladenci. Krenula sam od potrage za savršenom venčanicom i pronašla je u salonu venčanica Dar ;)
mlada

mlada-sa-drugaricama

mlada-sa-deverom

prevoz-mladenaca


Prostor smo izabrali – Giardino, klub na krovu grada, sa fenomenalnom terasom i pogledom na centar grada. Sam čin venčanja se odigrao tamo, na jednom od najromantičnijih mesta u Novom Sadu.


gradjansko-vencanje

gradjansko-vencanje


burma

prvi-poljubac


mladenci-sa-svatovima

fotografije-sa-svadbe

bacanje-bidermajeraŽurka za nas ’’mlade’’ (najmlađa je bila kuma sa 30 godina)  :) se odigrala unutar lokala. Nisam želela da gledam u nebo: da li će pasti kiša ili ne, da li će biti hladno kada zađe sunce i tome slično… Dva benda i DJ! Neko bi rekao mnogo je. Međutim, kompromis je deo braka. Pa zbog različitih muzičkih ukusa Bojana i mene, to je bilo neophodno, da bi se svako od nas proveo ’’kako dolikuje’’.  :)


prvi-ples

prvi-ples

svadbeno-veselje

svadbeno-veselje

svadbeno-veseljemladenacka-torta


Detalji: za mene najbitnija stvar, osim naravno mog dobijenog venčanog lista. Ideje sam sakupljala sa Interneta, a za njihovu realizaciju, kupovinu i postavku na kraju i uopšte celu organizaciju venčanja, puno su mi pomogle Marina i Marina ~ Prvo klikni pa reci da!  :) Pa tako sam imala: poster sa velikom karikaturom nas, mladenaca i bedževe kao poklon za goste, sa istim motivom.


plakat-sa-karikaturom-mladenaca

bedzevi-sa-karikaturom-mladenacaZatim sanduk sa japankama, koje su sve devojke razgrabile još u 20h, bacile svoje skupe, visoke štikle i do kraja večeri đuskale u njima. :D

dencing-shoes

papuce-za-igranjeKutiju za koverte i poklone. Ona je napravljena da liči na moju venčanicu. Ista takva torta (jedna ivory mašna i biseri). Sve u tonu, boji i motivu uklopljeno. Jako je važno naći motiv za svadbu. U velikom broju raznih ponuda, zavrti ti se u glavi, i više ne znaš šta želiš. Ja sam samo kliknula u glavi, jednog trenutka i rekla: Hoću sve ivory boje, hoću bisere i velike pune mašne! Toga sam se i držala u daljem izboru.


kutija-za-novacNezaboravne papirne lanterne! E da, mali savet budućim mladencima: Lanterne paliti i puštati do 20h, posle baš i nije preporučljivo! Gosti popiju po koju, a onda pokušavaju bezuspešno da pale, te papirne zanimacije, pa se kao kod mene umesto romantičnog momenta, to sve pretvorilo u tragi-komičnu situaciju, sa uzvicima: ’’Pazi, gori; ovaj se zapalio; beži pada jedan na goste…’’  :)


papirne-lanterne-zelja-na-vencanju

papirne-lanterne-zelja-na-vencanju

papirne-lanterne-zelja-na-vencanjuSve u svemu, pisala bih ja još puno, ali umesto čitanja, pogledajte kako smo se super zezali sa ramovima za slike koji su i fotografisanje, a posle i fotke učinili tako zabavnim! :D

originalno-fotografisanje-svatova-sa-ramovima

originalno-fotografisanje-svatova-sa-ramovima
originalno-fotografisanje-svatova-sa-ramovima

originalno-fotografisanje-svatova-sa-ramovimaSvakako je moja svadba bila dan za pamćenje! Gosti, pa i mi, smo oko 1h noću otišli kućama blago lelujajući, sa osmesima na licima…  :)

mladenci

Evo i mi da dodamo nešto za kraj, ono što smo uspele da primetimo na ovoj svadbi, jeste da su naši mladenci izuzetno dobro savladali lekciju "kompromis", a kako je sve ispalo savršeno, eto i potvrde da je to pravi način. Želimo im da nikad ne zaborave na ovaj važan sastojak recepta za srećan i uspešan brak. 


0 comments:

Post a Comment